ME KÕIK EI SAA TEHA SUURI ASJU, KUID ME VÕIME TEHA VÄIKESI ASJU SUURE ARMASTUSEGA. (Ema Teresa)

16 oktoober 2009

Viimaseid postitusi teemal reis Poola

Tänan veelkord meie ülitoredat reisiseltskonda ning trükin siia ära ka direktor Ly mõtted reisist.

Viimane päev Poolas. Ilm on nagu meie meeleolugi, veidi nukker, hall, märg. Linnaekskursioon kujuneb vihma tõttu plaanitusest lühemaks väga kahju! Bielsko-Biala linnapea vastuvõtt raekojas oli suursugune. Tundsime ennast väärikalt linna aukülalistena. Bielsko-Biala on kaunis ja rikka ajalooga linn. Meie väikesed poola sõbrad tutvustasid giididena oma kodulinna vaatamisväärsusi väga arusaadavalt. Kahjuks sundis jätkuv vihmasadu meid kõiki bussidesse pagema.

Kella kümne paiku õhtul alustasime läbi saju tagasiteed. Lõpuõhtu tunnete virr-varrist ja reisimuljetest on mõtted segamini. Silme eest libisevad mööda pildid nähtust, kogetust, toredatest inimestest ja kohtumistest. See oli tore reis!
Poolast ja poolakatest jäävad ilusad mälestused. Juba tunnengi – tahan ükskord tagasi tulla!
Poola pered ongi juba kutsunud meie lapsi järgmiseks suveks tagasi. Meie lapsed on tõesti toredad ja pered, kes neid võõrustasid samuti.


Bussijuht Kalju oma rahuliku olemisega on imetlusväärne. Meil lihtsalt vedas, et just tema meile bussijuhiks sattus! Oleme sõitnud 17 tundi - Eesti piir!

Üks tund kadus kella sättimisega, teine kadus peatuseks Lätis. Lahkumiskurbus ja reisiväsimus on asenduseks kojujõudmisrõõmu ja -ärevusega. Kui tore reisiseltskond meil on! Jgav juba ei hakka!

Praegugi rõõmustab Raimo oma mõnusa huumoriga meid kõiki; ülielav Margus on hetkel süvenenud juturaamatu lugemisse. Alati naerusuine Magnus oskab rääkida nii, et kõik teda kuulavad. Tagasihoidlik ja võluv Marite ning armas Carol on toredad reisisellid.
Suured tänud Enele, Kajale, kes kenasti rahustasid meie ülielavat seltskonda.
Suured tänud Jaanale põhjaliku ettevalmistuse ja korralduse eest. Nädal suurte ja väikeste reisiseltsilistega möödus mõnusalt.
Ilusad päevad olid.

Kommentaare ei ole: