ME KÕIK EI SAA TEHA SUURI ASJU, KUID ME VÕIME TEHA VÄIKESI ASJU SUURE ARMASTUSEGA. (Ema Teresa)

11 oktoober 2009

5.päev

Täna me jätsime hüvasti oma esimese poole perega. Mulle meeldis seal väga. Nii kurb oli sealt lahkuda. Täna käisime me soolakaevanduses, kus nägime kuidas juba 400 aastat tagasi soola kaevandati. Kaevanduses oli ka palju skulptuure. Maa all oli ka palju kirikuid, me käisime kolmes kirikus.
Täna kohtume uute poola peredega.
Kuidas teil läheb? Kas Annabel on õppinud juba mõne uue sõna?
Raimo

Täna oli tore päev. Käisime soolakoobastes. Hästi tore oli vaadata, mis kõik on tehtud soolast, eriti meeldis kuidas oli tehtud soolast esimese Poola kuninga kuju. Krakowi vanalinn oli ka ilus. Eriti meeldis kirik, millel oli suur kroon ümber torni.
Kuigi meie päev hakkas üpris vara, olid inimesed ikka valmis giidi kuulama.
Õhtupoole käisime restoranis , kus meile pakuti suppi - toredates saiapottides ning praadi, mis oli tehtud juustust, pelmeene ja lõpetuseks kakao vahukoorega. See oli maitsev!
Kokkuvõtteks oli minu päev väga tore, sest sai palju uusi teadmisi ja me olime rõõmsad. Sellist asja, mis ei meeldinud , ei olnudki. Aga nüüd lapsed peredesse ja õpetajad hotelli!
Päevad lähevad nii ruttu, et varsti saabki juba koju. Kuidas teil läheb?
Kuidas Mari-Lysil kodus ja ka koolis läheb?
Meil on kõik korras ja tore! TSAUU!
Marite

Jätsime täna perega hüvasti. Käisime soolakaevanduses. Me käisime just restoranis. Bussis vaatasime filme. Käisime Krakowi linnas. Mina tahaks ka hotellis elada.
Mina ootan juba , et emmet näha.
Carol.

Mulle meeldis soolakaevanduses , seal olid pikad tunnelid. Kokku oli kaevanduses käike üle 300km. Seal olid ka soolaskulptuurid, need olid nii lahedad. See kaevandus tekkis läbi juhuse, kogemata avastati, et maa sees on soola.
Me käisime ka Krakowi lossis, ühes kirikus olid ka lahedad kullatud skulptuurid. Kirikutornis oli suur kell, mis kaalus üle 3000kg. Käisime restoranis söömas, seal oli mingi hull supp.
Maku :xD

Hetkel me sõidame sinna linna, kus on teised poola pered. Eile õhtul oli koolis lahkumispidu. Seal olid lahedad mängud. Üks mäng oli selline , kus oli pall ning üks ring. Mängulauas oli palju auke ja palli pidi sinna üles saama, et auku ei kukuks. Veel mängisime Ameerika jalgpalli. Peol oli palju jooke ja sööke. Hubert võttis trikiratta kaasa. Tal on lahe ratas.
Kas sa, isa, tuled ka umbes teisipäeva koju?
Siis skola ehk KÕIK!
Margus

Kommentaare ei ole: