ME KÕIK EI SAA TEHA SUURI ASJU, KUID ME VÕIME TEHA VÄIKESI ASJU SUURE ARMASTUSEGA. (Ema Teresa)

28 mai 2010

KATRIN kirjutas oma blogisse nii.

Wednesday, May 26, 2010
Inglismaal lahkumisõhtu.
Lahkumisõhtul me õppisime tantsima igasuguseid huvitavaid ja kohalikke tantse. See oli väga lahe. Mulle meeldis väga tantsimine ja terve õhtu oli lahe. Tantse õpetas üks mees, kes rääkis ingliskeeles lava peal mikrisse. Me pidime aru saama kumma jalaga alustada ning mida täpsemalt teha tuleb.
Kui lahkumispidu ära hakkas lõppema , siis Poola lapsed hakkasid nutma. Me olime saanud väga headeks sõpradeks, kuid nüüd hakkasime juba koju sõitma. Kui me Birgitiga Poola laste juurde läksime , siis hakkasime meie ka nutma. See õhtu oli väga lahe ja lõbus, kuid samas ka kurb. Pärast läksime me jala koju oma hotelli.:):)
Posted by katriniajaveeb at 8:27 AM

Inglismaal 20.mai
hommikul oli hommikusöök kell 7.00 kohaliku aja järgi. Peale sööki meil oli vaba aeg ja siis läksime me Norhwoodi kooli, kus me olime terve päeva. Koolisöök oli võrreldes meie kooli söögiga halvem. Makaronid olid kuivad ja magusad, vesi oli plastiku maitsega, kartulipuder oli ilma soolata, b rokoli oli normaalne, hakkliha vorm oli ka päris kea, aga natukenegi oleks võinud seal olla piima. Jogurt ja puuviljad, mis seal pakuti olid head. Inglise lapsed sõid sööki väga isukalt. Meie ei saanud kuidagi kõhtu täis. Mul oli Inglise lastest kahju, et nad ei teagi KUI HEA on MEIE EESTI KOOLISÖÖK!!!
Peale sööki me tutvusime kooliga. Vastu võtsid nad meid uhke kontserdiga.
Peale seda kõike me tegime multifilmi. Julia ja Ketlini grupp pidid uuesti tegema , sest neil ei olnud esimene kord fotokas mälukaarti sees. Lõpuks said nad multifilmi valmis. Peale multifilmi tegemist me võisime minna õue. Mina ja Ketlin mängisime jalgpalli. Lõpuks tüütas see meid ära ja me hakkasime palli mängima. Multikaid tegime segagruppides. Meie grupis oli 2 inglise tüdrukut ja üks poola tüdruk ning meie Birgitiga. Multikaid said väga lahedad, õpetaja ütles, et me õpetame neid Eestisse jõudes ka teistele. Teeme oma multikapäeva Uhtnas ka. LAHE!
Õhtusöök oli ka koolis, see oli normaalne. Nüüd oli kõht ka juba eriti tühi.
Me hüppasime peale õhtusööki ja mängisime kalameest. Kõige lõpus me mängisime ühte mängu mis hispaanlased meile õpetanud oli. Siis läksime me multifilme vaatama. Selle päeva lõpuks me kõndisime hottelli ja läksime hilja magama.
Posted by katriniajaveeb at 8:06 AM
Tuesday, May 18, 2010

Inglismaale!!
Mine ,Ketlin,Birgit,Julia,Kärt,Reelika läheme koos kuue õpetajaga kolmapäeval Inglismaale.Hommikul kell 3.30 peame olema juba Uhtnas. Me lendame läbi Taani Inglismaale. Ma lendan lennukiga elus esimest korda.

Kommentaare ei ole: